Lajme Javore

Informohu i pari

Zyrtarisht Dimër/ Rrugët e Shqipërisë zbardhen nga bora e parë

Zonat malore në qarkun e Korçës janë përfshirë nga reshjet e para të dëborës në orët e para të mëngjesit.

Reshje bore ka pasur në Malin e Gramozit në Kolonjë dhe në Mokër të Pogradecit.