Lajme Javore

Informohu i pari

S’jam për kontroll unë/ Gazetarja tregon fjalët e fundit të Aldi Ramës para se t’i merrte jeten efektivit shqiptar

Gazetarja Anila Hoxha ka rrëfyer disa detaje nga vr asja e efektivit Saimir Hoxha gjatë ditës së sotme në Lezhë.

Ajo thotë se autori i v asjes Aldi Rama ka qenë bashkë me dy shokë të tjerë në makinë, Armando Markun dhe Kristian Sherin, kur janë ndaluar për kontroll nga Policia.

Duke iu referuar hetimeve, gazetarja tha se 21-vjeçari nuk ka zbritur nga makina, teksa u ka thënë pol icëve që nuk është për kontroll dhe më pas ka shkrepur arm ën, duke lënë të vde kur nënkomisarin Hoxha.

“Po licia i ndalon dhe u kërkon mjetin e identifikimt dhe pasagjeri i parë që ishte vra sësi, nuk zbret fillimisht nga automjeti. Po
lici i kërkon pasagjerit të tre të të zbresë nga makina që të kontrollohej, por edhe ai nuk e përfilli urdhërin e po licisë.

“Unë nuk jam për kontroll”, u tha Aldi Rama policëve dhe nxjerr ar mën e qël lon Saimir Hoxhën, tregon gazetartja Anila Hoxha.