Lajme Javore

Informohu i pari

Shmanget e keqja e madhe në Rinas/ Avioni pëson defekt në momentin e uljes dhe mbeti…

Në Rinas, një avion i vogël, me pilotin me tre pasagjere si pasojë e një def ekti në momentin e uljes në pistë nuk i janë hapur gomat dhe për pa sojë ka mbetur në pistë, pa krijuar probleme për pilotin e tre pasagjerët.

Menjëherë u morën masa dhe avioni u largua nga pista dhe për pak fillojnë fluturimet.

Policia Ku fitare e Rinasit, ka kryer veprimet, i ka kryer testin e alkoolit pilotit ku ka rezultuar 0:00 mg/l dhe materialet do i kalojnë Prokurorisë për vlerësim.