Lajme Javore

Informohu i pari

Nuk vuri mend kjo/ Arjola nxjerr prapë gj*ksin sheshit…

Banorja e Big Brother ka vendosur qc sonte të duket elegante, Arjola Demiri ka ekspozuar gjoksin dhe këmbët me veshjen e shkurtër.

Veshjen e saj e ka kombinuar me bizhuteri e cila edhe mori vëmendjen me paraqitjen.

Kujtojmë se, Arjola Demiri edhe edicionin e kaluar ishte veshur elegante duke mos hezituar ekspozimin e aseteve trupore.

Ndryshe, krahas Arjolës me një dukje të tillë janë shfaqur edhe disa nga banoret tjera si Beatrix, Xheisara./Lajmi.net/