Nuk ka ku shkon më keq/Biden paralajmëron Evropën: Kriza e urisë do të jetë reale

Në takimin e fundit me udhëheqësite G7, Presidenti i ShBA-së Joe Biden tha se diskutuan mundësitë e mungesës së ushqimit të shkaktuar nga pushtimi rus i Ukrainës. Biden tha se mungesat e ushqimit do të jenë reale teksa i quajti Ukrainën dhe Rusinë “shportën e bukës” për Evropën, raporton CNN. Furnizimet nga të dy vendet … Vazhdoni me leximin e Nuk ka ku shkon më keq/Biden paralajmëron Evropën: Kriza e urisë do të jetë reale