Lajme Javore

Informohu i pari

Nëna i blen bijës një fund të ri tek dyqanet e firmës, dhe ajo e veshi menjëherë për shkollë! Por ja cfarë ndodhi me të që të gjithë më pas i qëndronin larg

jë nene tha se ajo ishte tr onditur kur zbuloi trupin e ka lbëzuar të një miu te ngjitur ne fundin qe vajza e saj vishte ne shkollë.
Natalie Kirkwood pretendon se ajo u shqetësua gjithnjë e më shumë për ‘erën e keqe’ që vinte nga veshja që bleu nga Asda për vajzën Sofje, 7 vjec.

Mamaja e dy femijeve tha: “Mu neve rit kur gjeta miun e kal bur të qepur në astarin brenda fundit.”
‘Vajza ime e ka veshur atë fund me një mi te dekom pozuar brenda tij. Po sikur ta sem urte kjo gje? ‘
Ajo tha: ‘Sofja ka disa funde por ajo e veshi këtë dhe kurrë nuk tha asgjë.

“Vetëm kur isha duke kaluar nëpër rrobat dhe veshjet e saj dy javë më parë, vura re erën e keqe’
“Vendosa ta laja vec, por ende kunde rmonte arome te pakendshme.
“Ne vendosëm ta filmonim atë në cast se do na duhej si deshmi pasi te kontaktonim me Asda-n”.

Ditën tjetër Natalie telefonoi menjëherë Asda-n që të ankohej per kete pro blem.
Ajo tha: “Silleni fundin dhe miun e ngo rdhur ne dyqan,por un u pergjigjja se nuk doja te qe lbej makina ime nga aroma e tij e keqe.”
Ata thanë se do të dërgonin një shofer për ta marrë atë, por askush nuk ka ardhur akoma. Pra, fundi dhe miu i ngo rdhur janë ende në një qese prapa deres.

Një zëdhënës i Asda tha: ‘Ne kemi filluar një hetim tërësor se si miu arriti te hynte tek fundi verën e kaluar’.