Lajme Javore

Informohu i pari

Nam i zi Einxhel del me b*ekë në Big Brother: Tërbohen shqiptarët…

Mbrëmjen e djeshme vajzat e BB Vip kanë dalë të kërcejnë në oborr. Big Brother u ka vënë muzikë dhe ato janë dëfryer me njëra-tjetrën. Mirëpo, ajo që është vënë re në videon e postuar në faqen zyrtare të Big Brother, ka qenë veshja e Einxhel.

Ajo ka veshur, në pjesën e poshtme, diçka të çuditshme, ku duken vetëm format e të brendshmeve, ndërsa pjesa tjetër është në ngjyrën e mishit. Kjo ka konfuzuar komentuesit, të cilët kanë menduar që ka veshur vetëm ato të brendshme dhe asgjë tjetër, ndërkohë që pjesa tjetër e vajzave janë veshur si djem.