Lajme Javore

Informohu i pari

‘Mos përdor vajzën’: Loredana i përgjigjet Mozzikut në mënyrën më qytetare të mundshme

Në këngën e saj të fundit, “Angst” (Ankth), Loredana iu përgjigj ashpër gazetave dhe portaleve zviceriane që prej kohësh merren me figurën e saj, shpeshherë duke publikuar edhe artikuj të pakonfirmuar. Ajo përmend gazetën Bild, Blick dhe 20 Minuten si edhe mohon që është e lidhur me reperin e pranishëm në videoklip (Zuna). Kur vjen puna te Mozzik, Loredana ndërron pllakë.

“Dhe për Mozzik, ti je babai i vajzës sime,” thotë reperja. “Kështu që lëri komentet. Unë kurrë s’do të flas keq për babain e fëmijës sim. Sepse ka diçka që quhet edukatë dhe respekt.” Kaq. Mjafton.

Si për të theksuar gjithë çfarë tha më sipër, Loredana publikoi në videoklip edhe këtë foto të Mozzik dhe të bijës, Hana.