Lajme Javore

Informohu i pari

Mjekët l enë k okën pas kësaj diete/ Do të humbni nga një kg në ditë, mos bëni gafë ta lini pa e provuar

Shtesa e kilogramëve është bërë një nga pr oble m et më të mëdha, pasi ajo kontribuon në shfaqjen e shumë pro ble me ve të tjera. Njerëzit që janë obe zë zakonisht kanë probleme të tjera si: di ab eti, sëm u ndja e tëmthit, sëm  un dj et e zemrës, ap neja e gjumit, p re sio ni i lartë i g j a,kut dhe llojet e ndryshme të k a nc,erit .

Të jetuarit e një jete më të shëndetshme do t’ju ndihmojë të ulni r r ez ik un e këtyre së  mu ndj eve. Burimi kryesor i proteinave në të janë vezët. Në qoftë se keni mundësi t’i zgjidhni ato të freskëta do të ishte akoma më mirë. Mundohuni gjithashtu të gjeni perime dhe fruta organike. Sigurohuni që ata janë të freskëta gjithashtu.

Medic-ALL : Keto Diet, Ketosis and Keto breath!

Nëse ushtroheni rregullisht gjatë kohës që jeni në këtë dietë, do të arrini të h um bni më shumë se 6 kg brenda javës! Mëngjesi duhet të jetë i barabartë çdo ditë:
Hani çdo ditë frutin që ju preferoni e ju shijon më shumë!

Vetëm sigurohuni që të mos përdorni as rrush dhe as banane!

Një opsion i mirë është një filxhan me manaferra ose boronica, sepse ato përmbajnë shumë antioksi da ntë.

Dita e parë
Dreka: Konsumoni një portokall së bashku me një vezë dhe një filxhan kos.

Darka: Hani një tas me sallatë jeshile (të vogël) ose gjysmë kastraveci, 2 vezë të ziera, 2 domate dhe 2 feta bukë të thekur.