Lajme Javore

Informohu i pari

Me te vertete prekese : Babai e mori ne telefon te birin e tij dhe i tha qe po ndahet nga nena e tij, nuk eshte ashtu sic ju mendoni

Ne po ju ritregojme nje shaka e cila ka qarkulluar në internet për vite me rradhë. Nena dhe babai qe cilet kishin mall për fëmijët e tyre ,pasi nuk po i vizitonin me rregullisht,ndaj thuren nje plan.

Një ditë para Vitit të Ri, një burrë i moshuar në Phoenix telefonoi djalin e tij në Nju Jork për ti dhene nje lajm jo te mire.

“Urrej ta prish ditën, por dëgjo, nëna jote dhe unë po ndahemi”, i tha ai djalit të tij. “45 vjet martese, 45 vjet mjerim është e mjaftueshme!”

I habitur nga lajmi tron. ditës, djali bër. titi: “Babi, për çfarë po flet?” Njeriu i moshuar shpjegoi, “Ne nuk mund të qëndrojmë më me pamjen e njëri-tjetrit.”

“Unë jam i sëm. urë nga fytyra e saj, unë jam i sëm. urë duke folur për këtë. Pra, telefonoi motrës në Çikago dhe tregojini edhe asaj! ”

Djali i shqetesuar e telefonoi menjehere motren per ti dhene lajmin.

“Ata nuk do te ndahen nese ne do te bejme dicka”, ber. titi motra e tij me zemërim. “Do të kujdesem unë për këtë.”

Ajo telefonoi menjëherë babanë e saj të moshuar, duke bër. titur: Mos bëni asgjë derisa të kthehemi ne. Unë po njoftoj vëllain tim, dhe të dy po fluturojmë nesër per në shtëpi për të diskutuar për këtë “.

Kur i moshuari e mbylli telefonin, ai iu drejtua gruas së tij dhe buzëqeshi, “Fëmijët po paguajnë fluturimet e tyre dhe do vijnë në shtëpi për pushimet e fundvitit!”

Edhe pse kjo përrallë ishte menduar vetëm për të qeshur, eshte e tri. shtuar për tu thënë, por eshte kaq e vërtetë në ditët tona. Shpesh, ne jemi shumë të zënë duke u përpjekur të sigurojmë jetesën, dhe i shpërfillim prindërit tanë të vjeter në shtëpi.

Pa marrë parasysh sa të zënë jeni, sigurohuni që të gjeni kohë për prindërit tuaj dhe t’i trajtoni me kujdes dhe dashuri.