Lajme Javore

Informohu i pari

Karaktere si ty nuk i kanë qejf/ Shoqet e ngushta këshillojnë Einxhel

Einxhel është surprizuar nga dy mikeshat e saj të ngushta.

Argjira dhe Fjoralba, dy moderatoret e njohura hynë në shtëpi për të motivuar dhe këshilluar shoqen e tyre.

Të dyja nuk kanë nguruar që përveç përqafimeve t’i japin edhe disa këshilla.

‘’Lufta jote është e vështirë, ke rrugëtim me gunga por e meriton ashtu si të gjithë të tjerët. Karaktere si ty lufton vazhdimisht derisa përqafohen përfundimisht’’,- tha Fjoralba.

Gjithashtu një koment ato kishin rezervuar edhe për marrëdhëniën e saj më Dagz, çift të cilin ato e përkrahën publikisht.

‘’Jeni shumë të mirë të dy, Dagz është një djalë fantastik. Tani ke një person qëmund të të dëgjojë pa u lodhur ato bisedat e tua në mes të natës’’,- tha Argjira.