Lajme Javore

Informohu i pari

Ju duhet te hidhni vetem dy pika ne vesh dhe degjimi juaj do te rikthehet

Te gjithe njohim dike ose e kemi familjar ose te aferm ose koleg pune qe vuan nga problemet me veshet.

Problemet e dëgjimit kryesisht shfaqen për shkak të pla.kjes, por së fundmi shumë njerëz po kanë probleme me dëgjim pavarësisht moshës, gjinisë apo racës. Sidoqoftë, fatmirësisht për ju, në këtë artikull do të mësoni për një produkt që nevojiten vetëm dy pika nga ai dhe dëgjimi do t’ju rikuperohet për 97 për qind.

Problemet e dëgjimit janë serioze për zhvillimin personal të njerëzve, e veçanërisht në fushën profesionale.

Ky ilaç natyral do t’ju ndihmojë në zvogëlimin e problemeve dëgjimore në një formë shumë të thjesht. Ky il.aç ka nevojë për një përbërës që përdoret në përditshmëri nga e gjithë bota! Është fjala për hudhrën!

Hudhra në të gjithë botën njihet si shërues i shumë problemeve shëndetësore.

Përbërësit:

– Tre karafila të hudhrës

– Vaj ulliri

– Pikatore

– Pambuk

Merrni tri karafilat e hudhrës dhe hiqjani lëvoren. Pastroni me ujë dhe shtypni për ta ekstraktuar lëngun e tyre. Lëngun e hudhrës përzieni me vaj ulliri dhe vendoseni në pikatore.

Hidhni tri deri në katër pika të këtij vaji në vesh dhe do të shihni se si do t’ju përmirësohet dëgjimi. Rrini pak të shtrirë derisa vaji të penetrojë thellë në vesh.