Lajme Javore

Informohu i pari

Itali/ Rënie e madhe e numrit të vik timave në 24 orët e fundit

Italia ka publikuar bilancin e 24 orëve të fundit sa i përket të prekurve me Koronavirus. Numri i vik timave ka shkuar në 15887, që do të thotë janë 525 vik tima në 24 orët e fundit.

Rastet të reja janë 4591 duke e çuar në 91246 numrin total të rasteve aktive. Numri i të shëruarave ka shkuar në 21815 dhe 3977 janë në gjendje kritike.

Ditën e djeshme rastet aktive kanë qenë 88274 ndërsa sot janë 91246 kjo do të thotë se numri është rritur me 2972 persona.

Por personat që kanë rezultuar pozitiv sot janë 4591 pasi tek shifra e përgjithshme zbritet numri i të shëruarave dhe personave që kanë ndë rruar j etë.

Ndërsa numri i të vde kurve në të gjithë botën ka shkuar në 67807.

Ditën e djeshme ishin 681 vik tima dhe sot janë 156 vik tima më pak. Ndonëse numri është i lartë, por nga shifrat që jemi mësuar të shikojmë në ditët e fundit kjo është shenjë e mirë pasi është dita e dytë radhazi që bie numri i vde kjeve.