Lajme Javore

Informohu i pari

I mori jetën babait për të shpëtuar nënën/ 20-vjecari lihet i lirë…

Një 20 vjeçar që v ra u babain me th ikë për të mbrojtur të ëmën nga dh una është shpallur i pafajshëm. Ngjarja u shënua më 30 prill 2020.

Gjykata vlerësoi se fakti nuk përbën k rim. V rasj a për të cilën prokuroria kishte kërkuar 14 vite b urg kishte ndodhur në banesë në Torinese, Itali.

Aleks Pompa kishte ndërhyrë në sherrin e dh unshëm mes prindërve dhe kishte godi tur të atin 34 herë me th ika të ndryshme të kuzhinës.

Vik tima Giuseppe Pompa, një punëtor 52 vjeç në gjyq ishte përshkruar si një person ag resiv, dhe tepër gja k ftohtë.

Mbrojtësi i të akuzu arit, avokati gjithmonë kishte mbështetur tezën se klienti i tij e kishte kryer për vetëmbrojtje.