Lajme Javore

Informohu i pari

Hajde merre vesh kete dynja/ Nusja shtron ne dru burrin, kunatin, vjehrrin dhe vjehrren per dy pula dhe nje dhi…

Librazhdi çudit sërish me problemet në familje. Lajmi i një gruaje që u aku zua se rra hu burrin, kunatin, vjehrrën dhe vjehrrin ishte në vëmendjen e mjaft mediave. Kjo për faktin se si një grua bënte zap një familje të tërë.Etleva Korra është denoncuar për dhu në në familje. Ajo është nënë e dy fëmijëve dhe e gjitha nisi kur vjehrri pas martese i strehoi në një kasolle dhe nuk u dha shtëpinë kur u martuan.Familja ka pasur konf likte të vazhdueshme për shkak të shtëpisë dhe kushteve të vështira ekonomike. Konf likti para 2 ditësh degr adoi në dhunë kur ajo bleu një dhi dhe pula dhe vjehrri nuk i lejoi të futeshin te stalla e tyre.

Në një intervistë për “Shqipëria Live” ajo thotë që është dhu nuar nga ata dhe nuk është ajo dhu nuesja, por nuk ndahet nga bashkëshorti sepse ka fëmijët e vegjël dhe s’do ti ndaj nga babi i tyre.Pranon që kanë pasur një përpl asje me ta por ka qenë diçka pa rëndësi. Të dy palët kanë deno ncuar njëri-tjetrin në polici për dhu në pasi të dy palët pretendojnë se janë të dhu nuar.“Jemi zënë për arsye ekonomike. Na ka futur vjehrri në një shtëpi të pabanueshme. Kur bie shi futet brenda. Kam dy fëmijë, djalin 2 vjeç e gjysmë dhe vajzën një vjeç e gjysmë. Kam pasur disa gjëra të vogla kur isha me burrin në Himarë. Kur erdha këtu doja të merrja dhi dhe pula, të kisha qumësht dhe vezë për fëmijët, e më thanë jo nuk kemi ku ti lëmë. Doja t’i fusja aty te kasollja. Patëm një përp lasje të vogël me njëri-tjetrin.Ata kanë përdorur pak dhu në me mua. Unë isha vetëm dhe fëmijët që më vinin te këmbët “o mami, mami”. Dua të kem fëmijët e mi mirë. I kam den oncuar në polici për dhunë. Tani jemi qetësuar”, tha 28-vjeçarja.