Lajme Javore

Informohu i pari

Gazetari shqiptar jep lajmin e zi nga Norvegjia/ Një njeri me hark dhe me shigjetë ka marrë jetë njerëzish…Situata shumë e rëndë…

Gazetari shqiptar në Norvegji, Telnis Skuqi në një lidhje direkte për Syri Tv, përcolli detajet më të fundit nga sul mi ter rorist në qytetin Kongsberg.

Një person me hark dhe shigjetë sul moi qytetarët në qendër të qytetit. Skuqi tha se sipas autoriteteve policore norvegjeze, numri i të vd ekurve dhe të plag osurve është shumë i madh.

“Janë god itur me hark dhe shigjeta, situata ka qenë mjaft dramatike. Një person i dyshuar është ndaluar, vijojnë hetimet për persona të tjerë të përfshirë në këtë akt të çuditshëm te rrorist.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 16:30.