Lajme Javore

Informohu i pari

Eshtë shoqe e ngushtë me Bora Zemanin/ Banorët flasin për Semin dhe Donaldin: Ngeli pas atij ajo…

Banorët e ‘Big Brother VIP’ kanë komentuar afrimitetin e Semit me Donaldin. Së fundmi, Paloma, Arditi, Fifi dhe Iliri kanë komentuar raportin e tyre.

Sipas banorëve, marrëdhënia me Donaldin do ta penalizojë Semin. Ato shprehen se këngëtarja është gjithë kohës pas Donaldit dhe është e përqendruar vetëm te ai.

Paloma: Semi deri diku rri aty, mbyllet në atë strofullën e vet me Donaldin edhe s’…

Arditi: Ka për ta penalizuar Semin kjo marrëdhënia me Donaldin, shumë. Ka për të penalizuar se është shumë e përqendruar vetëm te Donaldi. Paloma: Vetëm Donaldi, rri aty te strofulla e Donaldit, ku është Donaldi, mbrapa Donaldit…