Lajme Javore

Informohu i pari

Ermal Meta të këput shpirtin me rrëfimin/ Babai im nuk ishte njeri i mirë kam hequr shume ne jete…

Ermal Meta është një ndër shqiptarët i cili me talentin e tij ka ngritur lart emrin e Shqipërisë. Prej vitesh këngëtari po shijon majat e suksesit në Itali, mirëpo asnjëherë nuk e ka harruar ardheun e tij.

Së fundmi Ermali ka dhënë një intervistë për “Radio Italia” dhe “Corriere della Sera”, ku ka folur për këngën e tij më të re por edhe për jetën private.

Ai ka thënë se ka pasur një familje të tm errshme tradicionale duke shtuar se babai i tij nuk ishte një njeri i mirë.

“Familjet mund të jenë ose jo tradicionale. Ajo që nevojitet është dashuria: Unë kisha një familje tradicionale që ishte e tm errshme. Babai im nuk ishte njeri i mirë, do të kisha preferuar një mijë herë diçka ndryshe. Pra, mendoni për fëmijët e dh unuar ose gratë që vuajnë dh unën”, është shprehur Meta.

I pyetur në lidhje me Shqipërinë, Ermali është kthyer pas në të shkuarën duke thënë se shqiptarët kanë kaluar një kohë të vështirë.