Lajme Javore

Informohu i pari

Efektivit shqiptar ja morën jetën në krye të detyrës/ Reagon ministri i drejtësisë: Lutemi për shpirtin e babait të dy fëmijëve

Ministri i Drejtësisë Ulsi Manja ka reaguar për vra sjen e oficerit të kri meve në Lezhë, Samir Hoxha.

Përmes një postimi në Facebook, Manja shpreh ngushëllime për humbjen e njeriut i cili ishte mbrojtës i rendit dhe sigurisë së qytetarëve e vendit tonë.

Ai shkruan se kri mi që po vr et nuk e mposht rrugën për të vendosur drejtësinë.

“T rishtim dhe hid hërim për vr asjen në detyrë të oficerit të Pol icisë së Shtetit, Saimir Hoxha, mbrojtës i rendit dhe sigurisë së qytetarëve dhe vendit tonë!Lutemi bashkarisht për shpirtin e babait të dy fëmijëve, bashkëshortit shembullor, birit të dashur dhe punonjësit të devotshëm të policisë. Krimi vret, por nuk na dobëson dhe as na mposht në rrugën për të vend
osur drejtësinë!”, shkruan Manja.