Lajme Javore

Informohu i pari

Donaldi degjeneron keq Ilirin per Moniken/ Nuk mund të gënjesh

Donaldi ka komentuar debatin Monika-Ilir pasi ky i fundit bëri një batutë për të cilën u fol gjatë.

Iliri u betua se nuk i referohej asaj, ndërsa Donaldi zgjodhi të mos merrej me këtë çështje por me nofkën që i vuri dhisë.

Sipas Donaldit, nuk është rastësi që Iliri i thotë Monikës hipokrite dhe më pas i vë dhisë shkurtimin e emrit të saj.

Ndaj i kërkon Ilirit që të mos gënjejë.