Lajme Javore

Informohu i pari

“Do të jesh gjithmonë në zemrat tona”/ Bekim Demaj – djaloshi 24 vjeçar që hum bi je tën në liqenin e Shkodrës

Pasditen e djeshme rreth orës 17:00 një 24-vjeçar ndodhej në liqenin e Shkodrës bashkë me 3 persona ndërsa u hodh të lahej dhe fa tk eq ësisht nuk doli më nga uji.

Sot pasdite pas 24 orësh polumbarët e RENEA-s nxorrën tru pin e pa j etë të të riut.

Ai quhej Bekim Demaj dhe ishte nga me origjinë nga fshati Ktosh, Malësi e Madhe.

Miqtë dhe të afërmit e tij kanë publikuar statuse në të cilat shprehin dhimbjen për humbjen e tij.

Një fotografi e 24-vjeçarit ka mbërritur në redaksinë e JOQ Albania dhe mbi foto miqtë shkruajnë:

Gjithmonë do jesh në zemrat tona!