Lajme Javore

Informohu i pari

Bes Kallaku viziton ‘Ijen’ përmes derës që i ndan, aktori i rrënqeth të gjithë me fjalët e tij prekëse

Edhe një mesazh që ka për të gjithë, e fillon me humor në këtë ditë karantine.

“Te 313-ta, t’u taku ijen”. Dhe qesh. E kuptohet lehtë se në selfien që po bën, ai është pas porte, dhe ndaj kërkon të thoytë se situate I ngjan takimeve në burg, raporton neswsbomb.al.

Por, përtej batutave dhe shakasë, Bes Kallaku, nëpërmjet një fotoje dhe një mesazhi kërkon të ndërgjegjësojë të rinjtë për dashurinë që duhet të kenë për gjyshërit e tyre. Sepse, ja, mund të vijnë ditë si këto, (kur askujt nuk ia priste mendja) dhe gjendesh në pamundësinë e takimit.

Shkruan Bes Kallaku në rrjetet sociale:

Tek 313-ta tu taku Ijen.

Pertej humorit, personalisht kam kuptuar se sa shum doja ta perqafoja. Sa mbushur me dashuri ishin syt e saj, sa doja t’ia puthja duart.