Lajme Javore

Informohu i pari

A e zeza nënë/ Këta janë dy vëllezërit shqiptarë që u goditën sapo mbaruan iftarin! Njëri ndërron jetë, tjetri në gjendje…

Pak ditë më parë, mediat lokale në Kosovë raportuan se në parkingun e një restoranti në magjistralen Ferizaj-Kaçanik pati të shtëna mes një grupi të rinjsh.Sipas informacioneve, ishte një larje hesapesh të mëparshme mes dy grupesh, ku për pasojë u përfshinë edhe dy vëllezër shqiptarë, ku njëri ndërroi jetë dhe tjetri mbeti në gjendje shumë të vështirë shëndetësore.Bëhet fjalë për Kastriot dhe Hasan Berisha, ky i fundit ndërroi jetë direkt.

Kastriot Berisha ndodhet i shtruar në QKUK në gjendje të vështirë për jetën, momentalisht i pavetëdijshëm.Mësohet se palët e përfshira në ngjarje kanë të dyja të kaluartë errët dhe janë emra të njohur për policinë, teksa sipas burimeve mësohet se motivi i sherrit ishte larja e hesapeve.Ata u goditën menjëherë pas mbarimit të iftarit, por muaji i shenjtë i Ramazanit nuk i pengoi autorët të kryenin ngjarjen që la 1 viktimë dhe një tjetër në gjendje shumë të vështirë për jetën.Familjarët kanë hapur dyert e m ortit nga njëra anë dhe në anën tjetër janë duke u lutur tashmë se s’kanë gjë tjetër në dorë për të mbajtur gjallë në jetë Kastriotin.