Lajme Javore

Informohu i pari

Zgjidhni personin që ju pëlqen dhe zbuloni çfarë tregon për karakterin zgjedhja juaj

Ky test bazohet në fizionominë e fytyrës e cila është praktika e vlerësimit të karakterit ose personalitetit të një personi nga pamja e jashtme, dhe e ashtuquajtura gjenetikë e sjelljes. Sipas këtyre dy degëve të psikologjisë, është e mundur të mësoni shumë për personalitetin tuaj vetëm duke parë fytyrat që ju pëlqejnë. E vetmja gjë që duhet të bëjmë është të krahasojmë tiparet e fytyrës së njerëzve në foto me personalitetet e tyre.

1.Ky person do të bëjë gjithçka për t’u kënaqur me punën dhe relaksin e tij. Ka vullnet të fortë – forma e buzëve e tregon këtë. Është shumë i drejtpërdrejtë dhe i ndjeshëm.

Nëse jeni tërhequr nga ky person ja çfarë tregon për ju: Që jeni një njeri prodhues dhe i mbledhur. Njerëzit me vullnet të fortë tërheqin njëri-tjetrin në një nivel të pandërgjegjshëm. Nëse e keni parë këtë person tërheqës, ka shumë të ngjarë që edhe ju të jeni një person i fortë dhe që merrni vendime.

2.Forma e këndshme e hundës tregon që ky person është në gjendje t’ja dalë në çdo situatë të jetës. Njerëzit e ngadaltë me një karakter melankolike ose flegmatike kanë frikë nga fytyrat e tilla. Sytë e ndritshëm tregojnë se ky person është shumë inteligjent dhe forma e buzëqeshjes së tyre do të thotë se ata mund të ndalojnë emocionet e tyre.

Nëse jeni tërhequr nga ky person: Sipas psikologëve, fytyra të tilla tërheqin njerëz të qetë dhe të zhytur në mendime. Por ky vetëkontroll i dukshëm gjithashtu mund të tregojë një temperament të fortë dhe vendimtar dhe një nivel të thellë emocionaliteti.

3.Ky është një njeri i guximshëm dhe serioz. Dikush pa mend nuk do të rrezikonte të merrej me një person të tillë. Kjo zgjedhje do të thotë që ju keni një personalitet të fortë, ndoshta të rreptë dhe kokëfortë.