Lajme Javore

Informohu i pari

Vjen lajmi i keq nga Greqia/ Mbyllet pika kufitare e Kapshticës deri në këtë datë…

Greqia do të vijojë të mbajë të b ll okuar pikën kufitare të Kapshticës deri më datë 8 Mars 2021. Lajmi është bërë i ditur nga pala greke, e cila ka njoftuar autoritetet shqiptare për këtë vendim.

Deri në këtë datë, dalja nga Shqipëria dhe hyrja drejt Greqisë nëpërmjet kësaj pike kalimi kufitar, vijon të jetë e mbyllur.

Ndërsa dalja nga Greqia dhe hyrja drejt vendit tonë, do të jetë e lejuar nga ora 06:00 deri në orën 22:00, vetëm për këmbësorët dhe kamionët e mallrave. Autobusët, taksitë apo çdo mjet tjetër i transportit të pasagjerëve, nuk do të lejohet të kalojë.