Lajme Javore

Informohu i pari

Skandal/ Biznesmeni shqiptar lëshon gojën me gazetaren: Vari k**in, ka më seri p**** satët ëmë

Edmond Bejtaj, drejtori i kompanisë “Terra Oil Swiss”, që sot ofendoi gazetaren e FaxNews, Fatmira Bajramaj kërkon ‘seri’ të tjera nga përballja që pati sot mediat. Në komentet e bëra në profilin e tij në Facebook, Bejtaj nuk është mjaftuar më fjalën ‘tr*p’, por ka vijuar ofendimet ndaj gazetares Bajramaj. Ndër të tjera, ai e quan gazetaren ‘ka**’, si dhe ‘pi**sëme’.

Me ironi ai vijon të shkruajë gjithashtu se një pjesë e skandalit që kishin filmuar mediat, ishte edhe cigarja që ai mbante në dorë, duke shtuar se mbase gazetarët donin që ai tu rrinte gatitu.

“Një pjesë e skan dalit ishte ci garja ime, se mbase më donin te rrija gatitu para gazetarëve,”- shkruan Bejtaj.

“Po jo mor vlla, le te filmojne se nuk u kerkova te mos filmonin, por pyet gazetarja (pi**sëme medemek) – Mos po tentoni të blini heshtjen e fshatit ?! Dmth kjo ka**a nuk e di qe me kushton më pak mbushja e gropave sesa blerja e heshtjes se fshatit, dhe po ashtu ka*ja nuk e di qe une gropat do i mbush se atje kalojne edhe makinat e mia,”- shkruan ai në një tjetër koment.

“Po vari ka**n se nuk theva kurrizin ne pune, por ku më qëllojne këta k*** gazetarë mua,”- shton në një tjetër koment.