Lajme Javore

Informohu i pari

Shkallon Xhusepe italiani/ Tenton të puthë me zor Shqipen në mes të studios

Sot në “Përputhen+40” Giuseppe tentoi tShka puthte Shqipen në buzë, pasi i tha “Do që të të puth tani?”. Mirëpo, pas disa tentativa që shkaktuan shumë të qeshura në studio, ai u dorëzua.

Shqipja nuk e lejoi ta puthte, duke e larguar me duar. “Nuk ke bërë shkollën për të më puthur”, i tha ajo.

Kujtojmë se dyshja kanë dalë bashkë në takime dhe Giuseppe ka shprehur pëlqimin e tij për të.