Lajme Javore

Informohu i pari

Sa romantik: Mark Frroku e mban kudo me vete këtë detaj që i kujton Rudinën

Aktorja e moderatorja Rudina Dembacaj dhe ish-deputeti Mark Frroku janë tashmë një nga çiftet më të komentuar në media dhe interesi i publikut për ta është i madh. Rudina e ka shprehur shpeshherë faktin që është e dashuruar kokë e këmbë me Markun ndërsa ky i fundit dashurinë e shpreh nëpërmjet veprave.

Nga Marku nuk mungojnë dhuratat apo buqetat me lule të cilat Rudina i ka treguar përmes postimeve në Instagram. Por përpos këtyre ai mban me vete edhe një detaj special.

Rudina ka treguar se Marku bashkë me çelësat mban me vete një zemër ku janë shkruar inicialet e tyre.