Lajme Javore

Informohu i pari

Paska qenë shtirje/ Saimiri zgjodhi Merin, po ky veprim i saj i ka bërë të gjithë të dyshojnë: A e do vërtet Saimirin

Takim mjaft romantik dhe i mbushur me dashuri ka qenë ai i Meri dhe Saimirit në Romë.

Dyshja kanë bërë xhiro në rrugët kryesore të kryeqytetit italian, ku nuk kanë munguar puthjet e përqafimet. Madje teksa ndodheshin me pamje nga Colosseo, Saimiri i tha Merit se ajo e ka fi tuar bet ejën deri tani.

Saimiri: Të kam sjellë këtu në Romë, uroj të të pëlqejë! Përveç se është qytet shumë i bukur, është qytet dashurie. Shpresoj ta kalojmë takimin tonë të fundit sa më bukur.

Meri: Ashtu do jetë! Saimiri: Kjo është Fontana di Trevi. Të kam sjellë këtu që të hedhim një monedhë dhe të shprehim dëshirën tonë. Le të shpresojmë që do të na plotësohet.

Meri: Ardhja këtu ka një kuptim domethënës. Ne erdhëm sot por mbase do vijmë sërish bashkë këtu. Saimiri: Shpresoj të na plotësohet dëshira dhe do vijmë më shumë se njëherë…

Meri: Do rrimë fare këtu ne, mos kthehemi? Cila ishte arsyeja që zgjodhe pikërisht Romën për mua?