Lajme Javore

Informohu i pari

Nuk kanë fund skandalet/ Ish konkurrenti i Përputhen ua nxjerr të palarat- Njëri aty brenda është i lidhur, kam prova

Erjoni ka folur edhe për li dhjet e konkurrentëve të tjerë që janë ende në emision dhe janë në li dhje jashtë.

Moderatorja e Express Rozë e ka pyetur Erjonin se a është ai në dijeni që dikush është ende në emisionin “Për’puthen” por që kanë li dhje jashtë.

“Po, ka. Madje ai konkurrenti që e dinë shumë mirë cili është, jemi parë me atë nga makina në makinë, ai ka qenë i shoqëruar me një femër, është konkurrent mashkull”, ka thënë Erjoni.

Sipas tij, ai në një moment i tha atij që “është më mirë të la rgohet ose ai do ia bëj një video”.