Lajme Javore

Informohu i pari

Meri nuk përmbahet fare/ Ja fut këmbët në një këpucë Saimirit: Ja cfarë e ka detyruar të bëjë, xheloze madhe qenka

Dje u kurorëzua ajo që sipas Alketa Vejsiut do të ishte një nga ato historitë e dashurisë si në përralla.

Saimiri, princi nga Gjermania arriti në fund të rrugëtimit dhe zgjodhi Merin si partneren e tij.

Vajza tjetër Generda u duk se pranoi fatin e saj dhe doli nga skena.

Mirëpo sot vumë re diçka që na tërhoqi vëmendjen në Instagramin e kësaj të fundit. Saimiri nuk e ndjek më Generden në Instagram, ndërsa ajo vazhdon ta ndjekë. Mos ndoshta e ka detyruar Merì ta heqë??