Lajme Javore

Informohu i pari

Lëngu i patates për trajtimin e ulçerave të stomakut

Lëngu i patateve përmban një sasi të madhe të enzimave, dhe një numër mineralesh të rëndësishme të tilla si magnezi, kalium dhe fosfori. Gjithashtu përmban vitaminë C, vitamina B dhe niseshte, dhe të gjithë së bashku zbusin mukozën e zorrëve dhe stomakun.

Aplikimi:

Ju duhet të pini një gotë me lëng të freskët patate në mëngjes, në stomak bosh. Pasi të pini lëngun tuaj, duhet të shtriheni në shtrat për 30 minuta, dhe pas kësaj ju do të mund te hani mëngjesin. Procedura zgjat 10 ditë, pastaj bëhet një ndërprerje 10-ditore. Pas pushimit, do të vijë përsëri 10 ditë, në të cilën do të konsumoni lëngun e patates.

Kjo do t’ju ndihmojë të përmirësoni tretjen e ushqimit, Lëngu i patatëve do ti shëroje acidet e stomakut dhe dhimbjet të shkaktuara nga ulçerët.