Lajme Javore

Informohu i pari

Lajm i zi/ Shqiptari shuhet duke punuar: Ja cfarë ndodhi me të…

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka shprehur ngushëllime për v dekjen tr agjike të punëtorit, Idriz Prekazi.

Përmes një postimi në Facebook, Jashari ka thënë se e ka pikëlluar lajmi i v dekjes së mikut të tij, Idriz Prekazi i cili tha se ishte shembull për të gjithë.

“Me e pikëllim mora lajmin për v dekjen në mënyrë tra gjike të shokut e mikut tim, Idriz Prekazi. Si punëtor i vyer, Idrizi sot brenda orarit zyrtar të punës, duke i shërbyer vendit dhe qytetarëve, vd iq në mënyrë tr gjike pas një inc identi me energji elektrike. Idriz Prekazi ishte një punëtor, burrë, prind, mik e shok shembull për të gjithë”, shkruan Jashari.

Jashari në emrin e tij dhe komunës së Skenderajt, i shprehu ngushëllime familjes Prekazi dhe miqve e kolegëve të të ndjerit.