Lajme Javore

Informohu i pari

Kjo është vajza që ua morri mendjen djemve të rinj në Përputhen/ E dua para buke, si tigër është

Dy djem të rinj janë futur në puntatën e sotme në “PërPuthen”. Blerim Dauti, 31-vjeç, nga Maqedonia e Veriut, iu bashkua sot programit.

Ai tha se u f ut në “PërPuthen” sepse kërkon të gjejë njeriun e jetës, ndërsa nga vajzat, veçoi më shumë Jasminën dhe Anën.

“Dua të njoh fatin e jetës. Mua më pëlqejnë femrat e hapura, inteligjente dhe pady shim edhe pamja fizike”, tha ai. Gjatë batutave, u shpreh “Para buke më pëlqen Jasmina, pas buke Ana.”

Djali tjetër quhet Aleksander Mehmeti, i cili tregoi se ka jetuar më parë në Itali, por tani është rikthyer dhe punon si st omatolog.

Ai u shpreh se në program është futur për të gjitha vajzat, por pak më shumë tha se i pëlqen Jasmina sepse “e ka shikimin si ti gër”.