Lajme Javore

Informohu i pari

Ka ardhur të gjejë burrë në moshën 64-vjecare/ Lulit të Përputhen i ndizet llamba e kuqe:Heq bluzën mes lokalit dhe…

Luljeta e “Përputhen +40” dalloi për tipin e saj mos kokëcarës që me futjen e saj në emison.

Por duket se bëmat për të nuk paskan fund. Në rrjet po qarkullon një video e Luljetes që heq bluzen në mes të lokalit dhe shk akton shumë të qeshura në tavolinë.

Luljeta u shpreh në “Përputhen” se kur i ndizet llamba nuk pyet dhe mesa duket llamba e Luljetës është ndezur!