Lajme Javore

Informohu i pari

Ish banorja e big brother përlot me rrëfimin/ Nuk e mora në duar fëmijën tim, gati sa s’më ra të fikët

Gerta Shino është një nga ish-banoret e “Big Brother”, që ka marrë akoma më shumë famë pas daljes nga shtëpia e madhe. Ajo ka qenë gjatë gjithë kohës shumë aktive në rrjete sociale dhe ka nd arë me fansat çdo detaj nga jeta personale.

Së fundmi Gerta ka rrëfyer në kanalin e saj në “Youtube” një histori shumë të dhi mbshme se si abo rtoi pa dëshirë fëmijën që po priste me padu rim. Ish-banorja e “Big Brother” ka treguar se në 14 shkurt mësoi se ishte shta tzënë dhe një javë më vonë u detyrua të hi qte fëmijën pasi mësoi se bebja ishte jashtë mi trës. Mes lo tësh ajo rrëfeu se mjekët i thanë se duhej ta hi qte patjetër, ndryshe do të vd iste vetë.

Unë isha sh tatzënë por e hu mba fëmijën. Nuk ka qenë një abo rt me dëshirë normalisht, ka qenë pa dëshirën time, ka qenë i detyruar sepse nëse nuk e bëja do të hu mbisja jetën. Ka qenë një gjë që nuk e kisha në dorë dhe nuk mund ta shpë toja, as unë as asnjë tjetër Fëmija ishte jashtë m itre dhe unë kisha shumë pak kohë që e kisha marrë vesh. E kam marr vesh që isha sht atzënë me datë 14 shkurt. Bëra testin dhe doli pozitiv. Unë dhe Florenti e ndjenim qe nuk do ta kishim beben. Unë isha 5 javëshe. Ishte një eksperiencë shumë e bukur por e çuditshme. Kalova një javë të bukur sepse bëja plane me Florentin për beben. Bënim plane për familjen tonë. Isha shumë e lumtur por nuk ishte e shkruar. Pas një jave që mora lajmin, u bëra ekstre misht k eq. U ndjeva shumë k eq, më ra gati të fik ët, kisha shumë dj ersitja. Nuk kisha dhi mbje barku, nuk e dyshova se mund të ishte fëmija. Kri zat sa vinin dhe forcoheshin dhe thoja do v des. Nuk kisha forcë për asgjë, isha ulur dhe vetëm rë nkoja. Ju thashë më çoni te gjine kologia, se doja ta dija si është bebja. Kur shkova te gjinekologia doli që barku im ishte i mbushur plot me gj ak, kur e pashë te ekrani që nuk dukej asnjë bebe. I thashë ku është bebi? Më tha nuk e shikoj fare. Bëri një kontroll tjetër dhe më tha që bebja është jashtë m itre, u sh okova.