Lajme Javore

Informohu i pari

Hajde hajde/ Nuk përmbahen fare vajzat e Përputhen, Alvisa i kthehet keq Adës: Ti i hipe sipër atij dhe më thua mua…

Takimi i Alvisës me Bashkimin solli debat në studio, ndërsa vajza u komentua se ishte e ftohtë në takim. Ada e ka komentuar si një takim në shkollë fillore, atë të rinjve në Për’Puthen, ndërsa Alvisa i është kthyer.

Ada: Mu duk fiks si takimet në shkollën fillore, asnjë emocion, të betohem që e prisja. Alvisa: Aty kishte flirtim, kërkesë llogarie, ti cfarë bëre me Edin asgjë.

Ada: Ti pse s’ fole?

Alvisa: Logjiko arsyeto vajzë e dashur, flisni me argumente.

Ada: Alvisa më duket shumë e tërhequr, Bashkimi më pëlqen, por si shikoja bashkë fare në takim.

Alvisa: Ti i hipe sipër. Ada: Flit me argumente, kujt i hipa sipër unë. Mos flit kot.