Lajme Javore

Informohu i pari

E zgjodhi Saimiri për ta marrë grua/ Po Meri na qenka veshur nuse njëherë: Dhëndri kush ka qenë?!

Merin sigurisht që do ta mbajmë mend si bukuroshen fjalëpakë që mori zemrën e Saimirit.

Merì punon si modele dhe gjatë karrierës është transformuar shumë herë duke marrë pamje të ndrsyshne.

Mirëpo gjatë jetës së saj ajo është veshur si nuse disa herë. Dhe kjo gjë na bën të ëndërrojme.

A do ta shohim një ditë të veshur nuse në krah të Saimirit?

Apo kështu pa dhëndër gjithmonë