Lajme Javore

Informohu i pari

E moshuara dërgohet në burg për 100-vjetorin e lindjes

Ruth Bryant është një grua nga Roxboro, Karolina e Veriut e cila ka zgjedhur një mënyrë të rrallë për të festuar 100 vjetorin e lindjes.

Si? Duke vizituar një qeli burgu.

Ndaj edhe kur miqtë dhe familja u mblodhën në Qendrën e të Moshuarve në Kembrixh Hills, Ruth nuk ndodhej aty.

Dëshira e saj u realizua dhe Ruth u arrestua ditën e 100 vjetorit të lindjes dhe u shoqërua në polici me pranga nga një agjent.

Ajo e luajti mirë rolin e të ndaluarës.

Një agjent shkoi në azilin e pleqve ku gruaja banonte dhe e pyeti:

A jeni ju zonja Bryant?
Ajo u përgjigj:

Varet se çfarë kërkoni?
Agjenti:

Të dua ty.
E moshuara tentoi edhe të bënte pak rezistencë ndaj agjentit duke shkaktuar humor tek të moshuarit e qendrës.

Më pas agjenti i vuri prangat dhe e dërgoi në rajon ku nuk mori një tortë por një bluzë me dedikim.

Më në fund hyra në burg.
Kjo është fraza që Ruth e tha duke buzëqeshur nga kënaqësia. Duket se kjo ka qenë një ëndërr e bërë realitet.

Burimi: Ladbible Përktheu dhe Përshtati: JOQ Albania