Lajme Javore

Informohu i pari

A ka pasur shpirt/ I biri 5 vjec i gjeti mesazhet nënës me të dashurin; Ajo i merr jetën djalit të saj pa e menduar dy herë

Një ngjarje e rëndë është shënuar në Gjermani. Mediat e huaja shkruajnA ka se një nënë gjermane, e quajtur Christiane K, 28 vjeçe, akuz ohet se ka mby tur në vaskë fëmijën e saj 5 vjeç, pasi ky i fundit, i zbuloi mesazhet me të dashurin.

E reja e ka mohuar fillimisht të ketë vr arë djalin, duke pretenduar se fëmijën e ka vr arë një person i maskuar që hyri për të gra bitur në shtëpi.

Por sjellja dyshuese e saj, ka bërë që hetuesit të hedhin poshtë këtë pretendim dhe të insistonin për të zbardhur të vërtetën.

Ajo më pas ka pranuar autorësinë e kri mit dhe tanimë pritet të dënohet nga gjykata për vr asjen tra gjike të të birit.